Despre blog

Programat in Romania este blogul industriei software din Romania. Abordeaza subiecte de genul companii, procese, evolutie, tehnologii, limbaje, tendinte, joburi. Prezinta subiectele intr-un limbaj livresco- ingineresc, presarate pe alocuri cu termeni din argoul tehnic.

Programat in Romania este comunitatea dezvoltatorilor de software din Romania. Un loc de dezbateri a subiectelor din domeniu.

–––––––––-

Vrei sa afli despre gadgeturi, laptopuri, programe gratuite, aplicatii de internet, mobile devices, retele sociale? Ai gresit adresa.

Vrei sa discuti cu oameni care lucreaza in industria software despre companii, procese, evolutie, tehnologii, tendinte ale industriei? S-ar putea sa-ti placa aici.

–––––––––-

Eu ma numesc Ovidiu si lucrez in IT&C de 12 13 14 15 ani, mai intai la Cluj, unde am facut si facultatea, iar din 2004 la Bucuresti. Cu experienta preponderent in tehnologii java, interesat de arhitectura si metodologii de dezvoltare, am activat in industriile de software si de telecomunicatii.

Cred ca dezvoltarea si globalizarea industriei din ultimii 7-8 ani a avut multe parti bune, dar a avut si o influenta negativa in ceea ce priveste tipul de munca efectuata: piata de software din Romania a devenit preponderent axata pe servicii de suport si outsourcing, in detrimentul designului si dezvoltarii de solutii custom sau a dezvoltarii de produse.

Acestea sunt cateva dintre marile teme ce se doresc abordate si dezbatute aici.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

// Comenteaza codul